Bij ons slaagt u altijd

Over Kuperus

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen (ruimtebesparende) ledikanten in Almelo. Kuperus heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige leverancier van goede nachtrust. Kuperus is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand wordt nu nog met dezelfde passie gewerkt als bij de start.

Bekijk, voel en ervaar Kuperus in onze showroom

Uniek van Kuperus

Kuperus mag zichzelf sinds 2005 met trots hofleverancier noemen. Met Kuperus Bedden bent u verzekerd van handgemaakte producten, volledig afgestemd op uw lichaam en persoonlijke wensen. Bij de productie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. Op maat gemaakt betekent bij Kuperus ook écht op maat gemaakt.

 

Geproduceerd in: Nederland (Almelo)
Assortiment: Bedden – boxsprings – (top)matrassen – spiraalbodems
Omruilgarantie: n.v.t.
Soort matras: Pocketveer
Het complete Kuperus assortiment
Door Kuperus opgeleide adviseurs en monteurs
Eenvoudig Kuperus vergelijken met andere merken

Kuperus over Dekkers Slaapcomfort

“Wanneer u de Kuperus afdeling oploopt bij Dekkers Slaapcomfort ervaart u de professionaliteit en passie die Dekkers en Kuperus samen hebben voor goed slapen, voor vakmanschap, kwaliteit en goede materialen. Dekkers Slaapcomfort en Kuperus, een perfecte combinatie.”

Harry Braaksma, Kuperus Nederland

Dekkers Slaapcomfort over Kuperus

“Kuperus is topkwaliteit uit Nederland, waarbij een ontspannende nachtrust vrijwel zeker gegarandeerd is. Door de onder andere de specifieke maatwerkmogelijkheden en het gebruik van natuurlijke materialen, maakt dat wij graag Kuperus adviseren.

Marco Dekkers